VVS arbejde i Århus og Østjylland

Lars Lykkegaard VVS er et autoriseret VVS-installatør firma med mere end 25 års erfaring inden for alle former for VVS-arbejde, og vi tilbyder høj kvalitet og professionel rådgivning til både private og erhverv.

Alle medarbejdere er kompetente faguddannede VVS-medarbejdere med stor erfaring inden for alle type opgaver. Alt fra løbende servicering af alle typer VVS-anlæg, reparation af utætte installationer samt installation og servicering af anlæg så de kører så effektivt og energibesparende som muligt.

Ved at benytte os som autoriseret VVS-installatør sikrer du dig, at arbejdet er udført korrekt og med de rigtige materialer samt at arbejdet er omfattet af en garantiordning. Benytter du ikke en autoriseret VVS-installatør bærer du selv ansvaret over for myndighederne og dit forsikringsselskab.

Vi er medlem af brancheforeningen Arbejdsgiverne og er omfattet af Håndværker Garanti-ordningen. Endvidere er vores arbejde omfattet af en lovpligtig erhvervs- og produktansvarsforsikring og kvalitetssikring.

Udover faglig stolthed er kvalitet, troværdighed, tillid og tryghed nøgleord for os. Vi er altid opdateret på nye produkter, og vi arbejder for at funktionalitet og design går hånd i hånd.

Ring til os og vi giver dig uvildig og professionel rådgivning. Vi kan udføre alt VVS-arbejde.

Kontakt os

Ring til os på tlf: 21 21 77 00
eller send os en email