Blandingsbatteri & vandhane

Der er et stort udvalg af blandingsbatterier og vandhaner til køkkenvaske, håndvaske, badekar og brusebad, men vigtigst er, at batteriet er GDV/VA-godkendt og af en fornuftig kvalitet.

Vi laver alt VVS-arbejde og vi reparerer din gamle vandhane eller udskifter til nyt. Vi har stor erfaring med hvilke modeller, der kan holde til mange års brug, og vi garanterer dig en professionel rådgivning.

Byggemarkeder har ofte et lille udvalg af blandingsbatterier og vandhaner, som kan virke som gode og billige køb, men det kan hurtigt blive dyrt. Der kan ganske rigtigt være 5 års dryp garanti, men er det ikke købt af en VVS-installatør, kommer der ingen montør og reparerer det hos dig. Du skal selv demontere og aflevere det, hvor det er købt, og du skal måske undvære batteriet i en periode.

Vi er certificeret Vola-installatør, men forhandler alle godkendte fabrikater. Se vores tilbudside for aktuelle tilbud her.

Gode råd:
Undgå at din vandhane drypper: Husk at afkalk filteret på hanen, så den ikke stopper til eller drypper. Skrue filtret af og læg det i en kop eddike natten over.

Vidste du, at vandspildet fra:
En dryppende vandhane kan koste fra kr. 200 og op til kr. 3.000 pr. år?

Kontakt os

Ring til os på tlf: 21 21 77 00
eller send os en email