Firmaprofil

Autoriseret VVS-installatør Lars Lykkegaard ApS har hjemsæde i Brabrand. Vi udfører alt VVS- og blikarbejde samt alle former for alternativ energi i Aarhus og øvrige Østjylland.

Vi har en stor og alsidig kundeportefølje bestående af bl.a. private, erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber, andelsforeninger og ejerforeninger.

Alle vores servicemedarbejdere er faguddannet VVS-montører og blikkenslagere. Vi uddanner lærlinge og bidrager derved til at give vores professionelle tekniske viden inden for VVS-faget videre.

Firmaet blev stiftet i 2003 af indehaver Lars Lykkegaard, der tog autorisation i 1995, og som frem til 2003 ledede en serviceafdeling i Østjylland, for en stor landsdækkende VVS-virksomhed, med ansvar for alle typer serviceopgaver og mindre entrepriseprojekter.

Lars Lykkegaard VVS er medlem af brancheforeningen Tekniq Arbejdsgiverne, derfor er vores arbejde dækket af Tekniqs Garantiordning.

Udover faglig stolthed er kvalitet, troværdighed, tillid og tryghed nøgleord for os. Vi er altid opdateret på nye produkter, og vi arbejder for at funktionalitet og design går hånd i hånd.

Kontakt os på:

Tlf.: 86257595 el. 21217700
E-mail: lars@larslykkegaard-vvs.dk

E-mail for fremsendelse af fakturaer og kontoudtog:
faktura@larslykkegaard-vvs.dk

Følg os på Facebook

Selskabsoplysninger:
CVR.nr.: 10 11 48 61
Autorisations nr.: VFUL-16648

Bankoplysninger: Arbejdernes Landsbank
Reg.nr. 5394
Konto nr. 0240387

Kontakt os

Ring til os på tlf: 21 21 77 00
eller send os en email