Gulvvarme

Skal du have etableret gulvvarme eller have indreguleret dit eksisterende anlæg, giver vi professionel rådgivning. Vi kan rådgive dig om hvilket gulvvarmeanlæg, der egner sig bedst hos dig. Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde og installation af gulvvarmesystemer. Fra de helt små gulvvarmeinstallationer på det lille badeværelse, til de store gulvvarmesystemer i institutioner, boliger og erhvervsbyggeri.

Med de nye opbygningsmuligheder der findes i dag, kan vi etablere gulvvarme med en opbygnings højde på kun 2 cm, og dit gulvvarmesystem kan udstyres med automatik og pumper, der sørger for, at varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

Gode råd:
Ved korrekt indreguleret gulvvarme kan du reducere dit forbrug og sikre tilstrækkelig nedkølning af fjernvarmen. Derved spares penge og vores Co2 udledning mindskes.

Tjek at cirkulationspumpen ikke er fra før 2012, da den i så fald vil bruge for meget strøm.

Tjek endvidere at strømmen til cirkulationspumpen er tilsluttet el-nettet via gulvvarmestyringen. Dette bevirker, at pumpen slukker, når der ikke er behov for gulvvarme i huset, og der bruges derved ikke unødig strøm.

Kontakt os

Ring til os på tlf: 21 21 77 00
eller send os en email