Varmeveksler

Skal du have lavet en udskiftning af varmtvandsbeholder til varmeveksler eller trænger din varmeveksler / gennemstrømningsvandvarmer til et eftersyn, så ring til os, og vi giver dig professionel rådgivning.

Fordelen ved en varmeveksler er bl.a., at den optager væsentlige mindre plads end en varmtvandsbeholder samt at det er en væsentlig billigere løsning, og den løber ikke tom for varmt vand.

Udvalget af varmevekslere er stort og findes til såvel den lille familie samt den store ejendom med mange lejligheder. Vi hjælper med at finde den, der passer til dit behov.

Vi anbefaler som oftest Akva Lux II fra Danfoss Redan, der er en fuldisoleret gennemstrømningsvandvarmer med høj ydeevne og lavt energiforbrug. Den er velegnet til såvel små som store enfamilieboliger med flere badeværelser eller spa-bad, men er ligeledes velegnet til mindre ejendomme med 2-4 lejligheder.

Se vores tilbudside for aktuelle tilbud på udskiftning af varmeveksler her.

Vi laver alle typer VVS-opgaver.

Gode råd:
Sørg for at temperaturen på det varme vand, der sendes til vandhaner og bruser ikke oversiger 52-55 grader, da det øger risikoen for, at din veksler og vandinstallationer kalker til.

Forlæng levetiden af din varmeveksler ved hvert andet år at få den tjekket for kalk samt løbende at tjekke afkølingen.

Vidste du, at ikke alle fjernvarmeforsyninger tillader installation af varmevekslere men kun varmtvandsbeholdere. I Aarhus Kommune tillades brug af varmevekslere. Er du i tvivl, så tjek din varmeforsynings hjemmeside.

 

Kontakt os

Ring til os på tlf: 21 21 77 00
eller send os en email